Indhent et gratis tilbud
på trappevask

Overvejelser

Når man ansætter sin trappevasker, er det vigtigt at få oplyst, om trapperne støvsuges forinden eller der blot vaskes over.

Mange foreninger kan overveje en ordning, hvor trapperne i sommerperioden, alene bliver vasket hver 14 dag, da man i denne periode ikke slæber så meget med ind på disse.

Det vil også være en fordel at aftale, at det er inkl. en gang årlig hovedrengøring.

Når arbejdet udføres på ejendommen, bør noteres på en kontrolliste. Nogle foreninger stiller også krav omkring, hvilket personale man ønsker på ejendommen.

Eksempler

 

På alle generalforsamlinger hørte vi stort set kun om brok, i forhold til den udførte trappevask. Vi skiftede firma til en bedre pris. Nu bliver arbejdet udført inkl. støvsugning, inspiceret af inspektør med jævne mellemrum, så det problem er nu et overstået kapitel for vores forening.

Der syntes ingen forskel at være på trapperne, uanset om der havde været udført arbejde eller ikke. Vi fik via Beboerforum en årlig hovedrengøring inkluderet, som det nye firma startede med, og nu fungerer vores ordning. Får vasket en gang hver 14 dag i sommerperioden og har intet hørt fra medlemmerne omkring denne ændring.

Indhent et gratis
tilbud på trappevask

Jeres vej til besparelser og en nemmere hverdag