Indhent et gratis tilbud
på snerydning

Overvejelser

En af de vanskeligste ydelser at budgettere med i foreningerne, for hvem ved hvor meget det kommer til at sne i sæsonen?

Man kan dog ofte aftale, at der betales et fast beløb pr. gang der rykkes ud samt endvidere, at selskabet sender et varsel når der udføres arbejde. Dette bør i alle tilfælde ledsage faktureringen, så beløbet kan kontrolleres i forhold til det udførte.

Med fordel kan også spørges til, hvilket tidspunkt de forventer at begynde på netop jeres ejendom samt hvilket maskinel virksomheden har til rådighed.

Eksempler

 

Som forening følte vi at der blev betalt rigtig meget for vores snerydning. Via Beboerforum fik vi aftale med leverandør, således at der varsles når der sker rydning/saltning på ejendommen. Faktureringen kan følges og beløbene kan således nu forklares for medlemmerne.

Ofte fik vi først ryddet sne langt op ad dagen. Absolut ikke holdbart og heldigt der ikke er opstået nogen personskade. Skiftet selskab der har de nødvendige maskiner til rådighed og nu kører det som vi forventer.

Indhent et gratis
tilbud på snerydning

Jeres vej til besparelser og en nemmere hverdag