Indhent et gratis tilbud
på kassekredit

Overvejelser

Nogle ejendomme får hen over året en akut problem med f.eks. likviditet til kloakker.

I stedet for at optage fælleslån/realkreditlån, kan det såfremt beløbet forholdsvis hurtigt kan indbetales, være en god ide i stedet at få lavet en kassekredit.

Vær dog opmærksom på, at der i de fleste banker betales et årligt gebyr for denne trækningsret, så når den ikke er nødvendig mere, bør der tages kontakt til banken for en lukning af trækningsretten.

Eksempler

 

Da flere af vores faldstammer var forfaldne, begrundet i en tv-inspektion af disse, havde vi et akut likviditetsproblem. Da vi fik et godt tilbud på samlet skift af disse, tog vi kontakt til Beboerforum for en drøftelse. Efter anbefaling blev etableret en kassekredit der senest er afviklet om to år. Glæde for at vi slap for at optage decideret lån med etableringsomkostninger etc.

Vores fællesudgifter er ikke steget i en årrække. Når de store regninger, som ejendomsskatter, forsikring etc. forfalder, er vi grundet dette nød til at have en kreditfacilitet. Håber dog at medlemmerne snart kan se fornuften i, at vi nu forhøjer budgettet med det nødvendige en gang for alle.

Indhent et gratis
tilbud på kassekredit

Jeres vej til besparelser og en nemmere hverdag