Indhent et gratis tilbud
på energimærke

Overvejelser

Det lovpligtige energimærke, er en god vejleder til, hvor man ofte forholdsvis enkelt kan sætte ind som forening.

Mange foreninger lader små rentable udskiftninger stå til i en årrække, hvilket ikke er en fornuftig disponering, hvis man f.eks. har likviditeten til at få det udført.

Energipriserne er over de sidste mange år steget væsentligt og ejendommene bliver salgsmæssigt også vurderet på deres energimærke, så foreningen kan med fordel have fokus på disse områder.

Bemærk også, at levetiden på de fleste energimærker er forlænget, så der kan gå nogen tid inden foreningen skal have et nyt.

Eksempler

 

Vores energimærke blev lavet for et par år siden, idet vi fik oplyst at det var et lovkrav. Hæftede og ikke så meget ved indholdet, men blev via kontakt til Beboerforum gjort opmærksom på disse og har derefter fået skiftet pumper, isoleret etc.

I forbindelse med at vi alligevel skulle renovere, fik vi efter vejledning, taget de ting der kunne betale sig med i vores samlede renoveringsprojekt. Nu kan også vores øverste lejligheder holde varmen og udgifterne til VVS er faldet markant derefter, da vi ikke konstant skal lave ”lappeløsninger”.

Indhent et gratis
tilbud på energimærke

Jeres vej til besparelser og en nemmere hverdag